Veelgestelde vragen - FAQ

Praktisch

Je kan je abonnement elke werkdag afhalen tussen 14u en 17u30 in ons secretariaat. Breng je identiteitskaart of bevestigingsmail mee. Gewijzigde openingsuren worden meegedeeld via de website en de andere KVK kanalen.

Het secretariaat van KV Kortrijk bevindt zich in de Moorseelsestraat 111b, in Kortrijk. Het situeert zich rechtover parking Wembley. Je vindt het secretariaat links van het stadion, aangeduid door ‘ticket -en fanshop’.

Het secretariaat is elke werkdag (van maandag tot vrijdag) open van 14u tot 17u30. Gewijzigde openingsuren worden meegedeeld via de website en de andere KVK kanalen.

Afgeronde transacties worden telkens op één moment in de week verwerkt door onze collega’s. Meestal krijg je deze een grote week na je bestelling thuis in de bus.

Dit is geen probleem. We blokkeren je verloren abonnement en voor € 5 krijg je een nieuw abonnement. Dit moet afgehaald worden in het secretariaat van KVK tijdens de openingsuren op vertoon van je identiteitskaart. Indien er nog geld op het verloren abonnement stond, kan dit overgezet worden op het nieuwe abonnement.

Het saldo op een KVK Paycard kan niet gerecupereerd worden en is dus verloren. Om dit te voorkomen raden we aan om je geld op je abonnement te zetten of om met je bankkaart te betalen.

Spreek de ticketsuppoosten die vooraan aan de toegangspoorten staan aan en zij zullen je verder helpen.

Daarna is het belangrijk dat je vóór de volgende thuiswedstrijd tijdens de openingsuren in het secretariaat langskomt om het probleem op te lossen. Het secretariaat is niét open op de wedstrijddag.

Aankoop

Als particulier kan je slechts 1 abonnement per persoon hebben. Abonnementen zijn ten allen tijde persoonsgebonden en voor individueel gebruik. Met het oog op volgend seizoen is het van groot belang om alle contactgegevens correct en persoonlijk in te vullen. Enerzijds om te kunnen genieten van alle voordelen van het MyKVK lidmaatschap. Anderzijds om ervoor te zorgen dat jullie correct geïnformeerd worden bij veiligheidsmaatregelen die opgelegd worden of wanneer er met een beperkte capaciteit van toeschouwers moet gevoetbald worden.

Probeer je even in een andere internet browser? Wij adviseren om te werken met Google Chrome of Firefox. Doe een nieuwe poging om je transactie af te ronden. Laat dan niet te veel tijd verstrijken als je op de betaalterminal zit. Probeer dit in één vlotte handeling af te ronden.

Ondervind je nog steeds problemen, neem dan even contact met ons secretariaat via info@kvk.be.

KVK Paycard

Als lid van de club kan je geld opladen op jouw abonnementskaartje. Hiermee kan je jouw drankjes betalen in het stadion. Het opladen van een Paycard kan je via onderstaande stappen doen.

 1. Surf naar ly/KVKPaycard-opladen
 2. Log in via jouw MyKVK-profiel
 3. klik op “Cashless”, te vinden in de menu
 4. Vul jouw Paycard nummer in (te vinden op de achterkant van jouw abonnementskaart) en klik op de rode button “Balans”
 5. Vul het bedrag in dat je wilt opladen (vanaf €20 krijg je 10% extra dranktegoed op jouw abonnementskaart) en klik op de blauwe button “Top up”
 6. Je gaat automatisch verder naar je winkelmandje waar je klikt op de rode button “Ga verder”
 7. Kies jouw betaalmethode en klik op “Selecteer Betaalmethode”
 8. Klik op “Betaal”
 9. Vul al jouw betaalgegevens correct in en betaal

Nog niet duidelijk? Bekijk de instructievideo hier.

Neen! Je abonnement fungeert als én abonnement én KVK Paycard. Je kan dus perfect je geld opladen op je KVK abonnement.

MyKVK

MyKVK is een exclusief lidmaatschap die automatisch beschikbaar wordt bij de aankoop van een abonnement. Als lid van onze club zal je tal van voordelen ervaren gedurende het seizoen. Dit zijn de 4 pijlers waarop de voordelen zijn gebaseerd:

 • Unieke content
 • Exclusiviteit
 • Beslissingsrecht
 • Financiële voordelen

Meer dan ooit zal je betrokken worden bij de werking van onze club en zal je mee de toekomst bepalen. Benieuwd naar de voordelen en inhoud van MyKVK? Klik hier voor meer info.

Bij de aankoop van een abonnement kan je automatisch een MyKVK-lid worden. Je moet wel nog één actie uitvoeren zodat je kan genieten van alle voordelen die het lidmaatschap met zich meebrengt.

Stap 1: Ga naar de KVK-website en klik rechtsboven op het MyKVK-logo

Stap 2: Log in op jouw KVK-account

Stap 3: Ga naar ‘Gekoppelde accounts’

Stap 4: Klik op abonnement om dit te koppelen aan jouw profiel

Nu ben je officieel een MyKVK-lid!