Halfseizoen Banner
Halfseizoen Banner

Stappenplan Halfseizoenabonnement

Je kan als fan makkelijk jouw halfseizoenabonnement en dat van maximum 3 anderen online kopen.

Tip: Zorg dat iedereen van wie je het abonnement wil kopen gekoppeld is aan jouw vrienden en familie.

STAP 1: Ga naar tickets.kvk.be en log in. Heb je nog geen KVK-account? Klik op account aanmaken en registreer je.

STAP 2: Klik op de banner “Halfseizoenabonnement”. Je komt in het stadionplan terecht.

STAP 3: Koop je in de staantribune? Selecteer dan het aantal plaatsen. Koop je in de andere tribunes? Selecteer dan een vrije stoel of stoelen in het stadionplan. Met andere woorden, een rode stoel met een witte achtergrond. Ga verder na het selecteren van een correcte vrije stoel.

STAP 4: In het overzicht zie je al jouw geselecteerde stoelen, waarbij ze telkens op naam staan van de effectieve gebruiker.

Is dit niet het geval, dan kan je het mailadres of accountnummer invullen van een bestaande gebruiker en op enter klikken of het lijntje leeglaten, op enter klikken en de knop ’toewijzen’ aanklikken.

Is het een nieuwe fan zonder KVK-account? Ga bij “toewijzen” voor “voeg gebruiker toe” of vul op het lijntje gewoon de eerste letter van zijn of haar naam in en vervolledig gebruikersprofiel. Een e-mailadres is bij kinderen tot en met 12 jaar niet verplicht.

Alle gekoppelde accounts verschijnen in een handig overzicht. Per stoel kan slechts één, unieke gebruiker worden geselecteerd.

STAP 5: Wanneer alle geselecteerde plaatsen correct zijn toegewezen (op naam, gepersonaliseerd) kan je het correcte tarief en aflevermethode selecteren.

STAP 6: Je wordt doorverwezen naar de betaalpagina. Indien de transactie is geslaagd ontvang je een bevestigingsmail met alle details van jouw bestelling.