GJL 3902
GJL 3902

Jeugdclubs: KV Kortrijk - Club Brugge

Op zaterdag 18 maart om 16u ontvangen onze Kerels Club Brugge in het Guldensporenstadion. En KVK nodigt jullie, de jeugdclubs uit Groot-Kortrijk, graag uit voor deze belangrijke topwedstrijd. 

Zaterdag 18 maart is het zover. Dan spelen we om 16u in eigen huis tegen Club Brugge.

KVK nodigt jullie, de jeugdclubs uit Groot-Kortrijk, graag uit voor deze wedstrijd. Wij voorzien maar liefst 1.000 tickets in onze Familietribune & Tribune 3 om er samen met jullie een rood-wit feest van te maken die dag.

Jeugdspelers tot en met 16 jaar kunnen de wedstrijd gratis bijwonen. Ouderen dan 16 jaar, betalen 10 euro in plaats van 25 euro. Per 4 tickets worden er 3 kinderen en 1 volwassene (begeleider) voorzien. 

De plaatsen blijven voor jullie gereserveerd tot vrijdag 17 maart om 12u. Je hebt tot dan de tijd om je tickets te bemachtigen.

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Hoe bemachtig je jouw tickets?

  1. Kies via onderstaand menu de club waar je lid van bent.
  2. Vul de unieke code in die gekoppeld is aan jouw club en die jou door jouw club is bezorgd en klik op “versturen“.
  3. Nu word je doorgeleid naar onze ticketingwebsite. (Lukt dit niet, “refresh” de pagina en probeer dan gewoon nog eens opnieuw)
  4. Log je in of registreer je op de ticketingwebsite, je ziet de plaatsen die voor jouw club gereserveerd en nog beschikbaar zijn. (Zie je dit niet? Keer dan na het registreren even terug naar deze pagina, zo kom je niet vast te zitten in het ticketingsysteem)
  5. Selecteer jouw plaatsjes en zet deze op naam. Dit is zeer belangrijk! Alle info vind je hier.
  6. Ga door naar “afrekenen”. Je hebt je tickets bemachtigd!
  7. Je e-tickets komen in jouw mailbox terecht.

Geniet van de wedstrijd! Komaan Veekaa!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.