Kvkafterworkcup 7
Kvkafterworkcup 7

KVK Vlas Cup

Op zaterdag 3 juni organiseert de KVK Jeugdacademie een recreatief herenvoetbaltornooi: de KVK Vlas Cup! Dit wordt een onvergetelijke dag, waarin je zal worden ondergedompeld in een sfeervolle voetbalambiance. Voetbal, gezelligheid, sportiviteit en respect staan centraal op het tornooi. Dit is de ideale kans om je talent te tonen en je team naar de overwinning te trappen.

2301 3453 Tornooien Einde Seizoen V2 Vlascup
2301 3453 Tornooien Einde Seizoen V2 Vlascup

De wedstrijden duren telkens 15 minuten en worden gespeeld op de afmetingen van een duivelsveld. De teams moeten uit min. 5 tot max. 10 spelers bestaan waaronder één keeper. De wedstrijden worden in 5v5-format gespeeld. Er wordt eerst gespeeld in poules, met daarna de knock-out wedstrijden. Het tornooi vangt aan omstreeks 9 uur en de finale is voorzien rond 16:30.

 

Naast het tornooi kan er gegeten en gedronken worden vanuit een grote tent met terras, wat de perfecte zomerbar wordt om te ontspannen tussen de wedstrijden door. Onze DJ’s zullen voor de sfeer en muziek zorgen op het evenement.

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 75 per team incl. drankkaart en verzekering voor eventuele blessures of ongevallen.

Winnende team krijgt een Football Experience op een wedstrijd van de A-kern in het seizoen 2023-2024.

Wil jij graag samen met je vrienden deelnemen aan deze activiteit? Schrijf dan snel jouw team in! Wij willen je er alvast bij! Dit kan door simpelweg onderstaande google forms in te vullen. Wees snel, want VOL = VOL!

Inschrijven