2112 2471 Kvk Spurs Cup Logo OK Woordlogo Kvk Spurs Cup
2112 2471 Kvk Spurs Cup Logo OK Woordlogo Kvk Spurs Cup

KV Kortrijk Spurs Cup

Drie tornooidagen verspreid over twee weekends met maar liefst 12 verschillende tornooien, zowel regionaal als nationaal, resulteren in een gezellige drukte op de KVK Jeugdacademie!

Nationaal
Nationaal

Nationaal

Nationaal worden enkel teams van een bepaald niveau toegelaten. Jaar na jaar proberen we het niveau hoger te leggen. Ploegen van de niveau’s INTERPROVINCIAAL, AMATEUR EN ELITE kunnen zich inschrijven in deze tornooien. Ook talententeams/groepen kunnen inschrijven. Zij bleken al vaker een meerwaarde te zijn.

Info of inschrijven: Tornooien@kvk.be

Regionaal
Regionaal

Regionaal

Regionaal wordt het principe van ‘iedereen welkom’ gehanteerd. Naast heel wat regionale clubs, al dan niet KVK Netwerkclub, proberen we ook zoveel mogelijk teams uit andere regio’s aan te trekken zodat spelers nieuwe ervaringen opdoen. Spelen tegen onbekende clubs is elke keer opnieuw een uitdaging. Verschillende clubs uit 1A en 1B zijn ook present met een regionaal team!

Info of inschrijven: Tornooien@kvk.be

Concept

De opdeling in twee niveaus (regionaal voor gewestelijk en provinciaal, nationaal voor interprovinciaal, amateur en elite) zorgt voor gelijkwaardige reeksen vol spannende, leerrijke en evenwichtige wedstrijden. In een korte tijdsspanne(voormiddag/namiddag) krijgen de kids een maximum aan leermomenten aangeboden. Gemiddeld staan we garant voor 90 speelminuten verspreid over 6 wedstrijden. Spelers beter maken is ons doel.Uniek aan de KVK Spurs Cup is de manier waarop de klassering wordt gemaakt. Resultaatvoetbal hoort niet thuis in het jeugdvoetballandschap! Op de KVK Spurs Cupworden aanvallende intenties voor de volle 100% beloond. Bij 5 tegen 5 en 8 tegen 8 is enkel en alleen het aantal gemaakte doelpunten van belang. In jeugdvoetbal primeert voetbalplezier, doelpuntenrecords dienen te sneuvelen! Zeg nu zelf, hoe kan het seizoen beter afgesloten worden?