Evo2
Evo2

KVK Techniekschool

Extra techniektraining voor spelers van U7 t.e.m. U13 onder leiding van KVK Netwerktrainers. De KVK-Visie wordt vanuit de elitewerking toegepast bij jou in de buurt, waardoor de speler zich in de vertrouwde omgeving verder kan ontwikkelen!

Algemene info

Met de KVK Techniekschool willen we jongeren vanaf U7 (°2015) tem U13 (°2009) extra trainingsmogelijkheden aanbieden. Spelers moeten zich zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen. KVK Techniekscholen zijn een hulpmiddel daartoe. Tevens is het een ideale mogelijkheid voor spelers om kennis te maken met het KVK Ruimte & Ritme verhaal – de rode draad doorheen de eliteopleiding van de KVK Jeugdacademie. De ingeschrevenen worden ingedeeld in niveaugroepen en trainen wekelijks een uurtje (of meer) onder leiding van de KVK Netwerktrainers, ofwel indoor, ofwel op kunstgras.

Globaal zijn er twee grote delen. Een trainingsblok voor de winterstop en een trainingsblok na de winterstop: sessie I en sessie II. Voor wie eens wil kennismaken of voor wie een kleiner blok volstaat werden beide sessies opgesplitst in een A- en een B-gedeelte, die ook afzonderlijk toegankelijk zijn. Het is ook mogelijk onmiddellijk voor een volledig seizoen, sessie I & II, in te schrijven.

We bieden de KVK Techniekschool aan op verschillende locaties: Kortrijk, Rumbeke, Avelgem, Boezinge, Nazareth, Oostkamp, Monceau en Antoing. De keeperschool is steeds in Kortrijk.

Inschrijven voor de KVK Techniekschool