Kvk 19 Uitpas
kvk-19-uitpas

UitPASvanaf € 15,80

KV Kortrijk wil de familieclub bij uitstek zijn! Via UiTPAS kan jij jouw abonnement tegen een verlaagd tarief aankopen. Zo is KV Kortrijk er voor iedereen!

Vanaf maandag 15 juni 2020

De abonnementenverkoop start online en offline vanaf maandag 15 juni 2020. Online en offline zal er gestart worden met verkopen vanaf 14u00.*

Huidige abonnees hebben een voorrangsperiode voor het aankopen van hun abonnement tot en met zondag 28 juni 2020.

Snelheid is zekerheid! Wees er snel bij, want indien er maatregelen genomen moeten worden om met beperkte capaciteit te spelen, zullen abonnees die eerst hun abonnement verlengden/kochten voorrang krijgen om de matchen bij te wonen! Vanaf 6 juli kunnen ook niet-abonnees een abonnement kopen voor volgend seizoen.

* In het secretariaat zullen de nodige veiligheidsmaatregelen genomen worden om de verkoop in veilige omstandigheden te laten plaatsvinden. We vragen dan ook om zoveel mogelijk digitaal te betalen.

* Play-Off I of Play-Off II zitten niet inbegrepen in de abonnementsprijs.

KV Kortrijk was de eerste voetbalclub van België die meestapte in het unieke verhaal van UiTPAS.

UiTPAS combineert een voordelenprogramma voor iedereen, met financiële kortingen voor mensen in armoede. Alle informtaie over UiTPAS in Zuid-West-Vlaanderen kun je hier terugvinden. De agenda van alle cultuuractiviteiten die je kunt bijwonen met de UiTPAS, kun je hier terugvinden. Bij KV Kortrijk zal een “spaarzuil” terug te vinden zijn in De Kouter om punten te verzamelen. Meer informatie op cultuurnet.be/uitpas.

Bij KVK zullen mensen in kansarmoede kunnen genieten van een voordeeltarief dankzij UiTPAS. Om recht te hebben op dit voordeeltarief moet je beschikken over een UiTPAS tegen kansentarief, deze kan aangevraagd worden bij het OCMW of de Welzijnsschakel van jouw gemeente. Bekijk hier of je recht hebt op een UiTPAS tegen kansentarief.

Via UiTPAS kunnen mensen in kansarmoede een abonnement en/ of individueel ticket aankopen voor 20% van de reguliere prijs.

Hoe jouw abonnement via UiTPAS kopen?

Je kan een abonnement via UiTPAS enkel bekomen op het secretariaat van KV Kortrijk. Zorg er voor dat je een geldige UiTPAS meehebt alsook jouw identiteitskaart.

Openingsuren secretariaat

Vanaf maandag 15 juni 2020 kan je terecht op het secretariaat om jouw abonnement te verlengen. Het secretariaat is elke werkdag open van 14:00 uur tot 17:30 uur. Gewijzigde openingsuren zullen steeds gecommuniceerd worden via de website. Wees er dus snel bij om jouw favoriete plek opnieuw te bemachtigen. Want ‘Snelheid is zekerheid‘!

Stadionplan 1
Stadionplan-1

PRIJZEN

UiTPAS UiTPAS Generation 19 UiTPAS – 12 jarigen
Tribune 1 n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Tribune 2 € 27,80 € 23,80,- € 15,80,-
Tribune 3 n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Tribune 4 € 35,80,- € 29,80,- € 15,80,-