Krans
Krans

UitPASvanaf € 15,80

KV Kortrijk is er voor iedereen! Via UiTPAS kan jij jouw abonnement tegen een verlaagd tarief aankopen.

Vanaf maandag 21 juni 2021 om 10u

De abonnementenverkoop start online en offline* vanaf maandag 21 juni 2021 om 10u00, voor zowel de huidige abonnees als nieuwe abonnees. De plaatsen van de huidige abonnees blijven voor hen gereserveerd tot en met dinsdag 31 augustus 2021. Indien deze plaatsen niet worden verlengd zullen ze na de deadline beschikbaar zijn in de vrije verkoop.

Snelheid is zekerheid! Wees er snel bij, want indien er maatregelen genomen moeten worden om met beperkte capaciteit te spelen, zullen abonnees die eerst hun abonnement verlengden/kochten voorrang krijgen om de matchen bij te wonen!

* In het secretariaat zullen de nodige veiligheidsmaatregelen genomen worden om de verkoop in veilige omstandigheden te laten plaatsvinden. We vragen dan ook om zoveel mogelijk digitaal te betalen.

KV Kortrijk was de eerste voetbalclub van België die meestapte in het unieke verhaal van UiTPAS. Het combineert een voordelenprogramma voor iedereen, met financiële kortingen voor mensen in armoede. Alle informatie over UiTPAS in Zuid-West-Vlaanderen kun je hier terugvinden.

Bij KVK zullen mensen in kansarmoede kunnen genieten van een voordeeltarief dankzij UiTPAS. Om recht te hebben op dit voordeeltarief moet je beschikken over een UiTPAS tegen kansentarief, deze kan aangevraagd worden bij het OCMW of de Welzijnsschakel van jouw gemeente. Bekijk hier of je recht hebt op een UiTPAS tegen kansentarief.

De agenda van alle cultuuractiviteiten die je kunt bijwonen met de UiTPAS, kun je hier terugvinden. Bij KV Kortrijk zal een “spaarzuil” terug te vinden zijn in De Kouter om punten te verzamelen. Meer informatie op cultuurnet.be/uitpas.

Stadionplan 1
Stadionplan-1

Prijzen

Via UiTPAS kunnen mensen in kansarmoede een abonnement en/ of individueel ticket aankopen voor 20% van de reguliere prijs. Je kan een abonnement via UiTPAS enkel bekomen op het secretariaat van KV Kortrijk. Zorg er voor dat je een geldige UiTPAS meehebt alsook jouw identiteitskaart.

UiTPASUiTPAS Generation 19UiTPAS – 12 jarigen
Tribune 1n.v.t.n.v.t.n.v.t.
Tribune 2€ 27,80€ 23,80,-€ 15,80,-
Tribune 3n.v.t.n.v.t.n.v.t.
Tribune 4€ 35,80,-€ 29,80,-€ 15,80,-